Поетам...
Ганьба, якщо мовчиш, поете,
Бо ж твій народ почав війну!
Вже час й тобі писать портрети
Про тих, хто не шкодує сну,
Хто не боїться злої зброї,
Здоров`я стративши своє,
Відстоює Вкраїні волю,
Лицем до ворога стає!
Пиши, поете, про державу,
Що віддала вночі наказ
Дітей скалічить...і іржавий
У їхній крові зимній плац!
Хай стане на крові ялина
І кожен зможе проклясти,
За свою рідну дочку й сина
Владику, що зламав мости!
Хай буде про̀клятий наш юда,
Що знов Росії продає ...
Пиши, поете, хай же буде
Підтримка тим, хто повстає!