Ти поет - та сам про це не знаєш
Ти поет - та сам про це не знаєш.
Солодкий мед усі твої слова,
І зупиняється на півдорозі муза молода
Послухати ті пісні, що ти співаєш.
Мале дитя, дідок нудний у захваті,
Зачаровано, все слухають тебе.
Здійметься правда, спалохне вогнем,
Моментом залишиться у пам`яті.
І навіть час, спинившись, не розтане
В думках чужих далеких мрій,
У світ сліпучий двері ти відкрий.
Пожовклі сторінки книги пролистає
Холодний вітер, здійнявшись восени.
Поете, не чекай нової весни -
тебе завжди згадають, а листя все на землю опадає...
19:39