ПОЕЗІЯ ТИШІ
Навчи мене слухати тишу,
Тобі в унісон помовчати...
Хай вітер поезію пише -
У дерева листяних чатах;
Хай віє поезія квітів -
Букетом п"янких ароматів;
Вплітається віршем у віти
Мереживо сонячних квантів.
Поезія ніжності наша -
В торканнях чуттєвих, пір"їнних...
Мовчанням хай повниться чаша...
Поезія тиші - у мріях.