18.02.2013 22:05
для всіх
205
    
  3 | 3  
 © Бойчук Роман

Від себе самого - чужого...

Від себе самого - чужого...

В постзимовії дні, на порозі весни, небо снігом густим сипле знову.

В сніговіях отих заблукав десь і зник в вічних пошуках чогось нового.

Я, мабуть, сам собі той придумую сніг, щоби в ньому ховати утому

Від Буденності днів та холодних Ночей і від себе самого – чужого.


І здавалося б мить, наче фатум, ось-ось доторкнеться до слабкості волі,

Змінить сутність мою, розманіжену, вкрай, допоможе знайти себе в Долі...

Але губиться мить та між тисяч сніжин. Я ж бо шлях свій тримаю, поволі

Ідучи навмання без надій в самолжі, від Життя всі забувши паролі.


З дня у день вишиває Буденність Рушник на чекань і терпінь полотнищі

Веселковими нитками Долі. Горить, зігріваючи Ночі імлисті

В порожнечі самотній, той Вогник надій – слідопит цілей тих, що найвищі.

Та.., ніколи не пізно вернути назад, щоб до зір аж крізь терни тернисті.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.02.2013 15:26  Тетяна Чорновіл => © 

Зрозумілі роздуми Вашого ЛГ! Успіхів йому в пошуках шляхів до зір, хоч і крізь терни! Вірш сподобався!

 19.02.2013 13:52  Тетяна Белімова => © 

ну, по-перше, Романе, куди це ви так поспішаєтесь? адже тільки середина лютого ледь минула, а ви вже - постзимові)))
по-друге, поспішаю вам повідомити, що сніг не лише у вашій уяві, а й таки надворі повно снігу)))
по-третє, так сподобалася ваша самокритика (у-у-у-м! це щось!)! оці всі "слабкість волі", "розманіжений вкрай", "в самолжі" (особливо це останнє!). Погодьтеся, якби ми сказали - ви б образилися, а так....................
Коли чоловіки самі себе..................... бичують................... та ще й привселюдно..................... от де справжня еротика............... КЛАС!

 19.02.2013 13:22  Володимир Пірнач => © 

Гарний розмір.
Паролі від життя дуже зайшли)
Плюсую.

 19.02.2013 12:55  Тетяна Белімова => © 

Так, Романе! Що хочу сказати, загалом ваша поезія справила позитивне враження (виправте, будь ласка, постзимові - разом). Можна я трішечки поіронізую, не тому. що образити, а тому, що хочу відсутню Галю підмінити?

 18.02.2013 22:30  Чернуха Любов => © 

перша строфа зачепила...